About در رژیم کتو چی بخوریم
About در رژیم کتو چی بخوریم
Blog Article
این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
در هر حال، صرفنظر از دلایلی که برای توقف رژیم کتوژنیک دارید، مصرف مجدد کربوهیدراتها پس از رژیم، عواقبی را به همراه خواهد داشت.
متخصصان لیمومی تمام توصیههای لازم را در برنامه غذاییتان لحاظ کردهاند.
حتی این کاهش وزن زمانی رخ میدهد که شما کالری را محدود نکرده و چربی بالایی هم مصرف کردهاید.
در این رژیم کیتو ۳۰ درصد از کالریهای دریافتی را کربوهیدرات تشکیل داده و در عین حال ۴۰ درصد چربی و ۳۰ درصد پروتئین دارد.
غذاهایی که باید در رژیم کتو از آنها اجتناب کنید یا مصرف آنها باید محدود شود شامل غذاهای نشاسته ای و پر کربوهیدرات است؛ مانند:
خرید رژیم مزوبولیک سایت لیمومی تست رایگان پیش از رژیم مشاهده سوابق خرید رژیم تالار گفتمان رژیم درمانی تماس با ما ما را دنبال کنید
در تعریف انواع این رژیم، با عبارت درشت مغذیها روبهرو خواهید شد که باید ابتدا آن را توضیح دهیم. مواد غذایی که ما به صورت روزانه مصرف میکنیم، شامل دو دستهاند:
نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، پودر کاری، پودر زنجبیل، دارچین و نعناع
» برای خروج از کتوژنیک، باید برنامهریزی کنید که دوباره چه چیزی به برنامه غذایی خود اضافه کنید.
وقتی وارد کتوز میشوید، بدن شما آبی را که همراه با گلیکوژن ذخیره شده است دفع میکند و به طور بالقوه منجر به کمآبی بدن میشود.
برای بعد از رژیم کتو باید زیر نظر مشاور یا متخصص تغذیه از یک برنامه غذایی جدید پیروی کنید که به آرامی غذای شما را به حالت رژیم غذایی متعادل برساند.
در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.
از آنجا خیارشور در رژیم کتوژنیک که رژیم کتو یک رژیم محدود کننده است که مصرف کربوهیدرات ها را ممنوع و توصیه بر مصرف بالای چربی ها و پروتئین ها دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه به عدم پیروی از رژیم کتوژنیک در بارداری است.